Пълнолунието в Близнаци променя живота на 4 зодии

Вижте кои са те
17 дек 2021 19:42, Ивета Иванова
4
Пълнолунието в Близнаци променя живота на 4 зодии
Снимка: Pixabay

Когато има пълнолуние, нещата около нас стават по-напрегнати и се усеща, че предстоят промени в живота ни. Емоциите са изострени, ставаме по-чувствителни и се подготвяме за трансформации. В неделя, на 19-и декември, ни очаква пълнолуние в знака на бъбривите и адаптивни Близнаци. Ето кои зодии ще са най-силно повлияни от събитието, според "Elite Daily".

Близнаци
 
Правят големи крачки, за да могат да покажат какви са станали и какво се е променило в тях самите. Пълнолунието ще е новаторско преживяване за тях. Сякаш ще има магичен ефект върху Близнаците, ще им покаже толкова много неща за самите тях, които досега може да не са осъзнавали. Ще ги окуражи да използват мощта си, като признаят и приемат кои са, и осъзнаят какво искат да постигнат. Ще видят, че не си струва да крият себе си и това само ги дърпа назад. Нека прегърнат уникалните си силни страни и това ще ги води към успеха.
 
Дева
 
Те пък правят огромни крачки по отношение на работните си цели. Чака ги голям обрат или голяма изненада в кариерата. Може самите Деви да обявят пред близки и познати, че имат нови цели и тръгват по различен път. Да очакват предложение за нова работа. Възможно е тези зодии да станат още по-амбициозни, както и много популярни и търсени - репутацията им се подобрява. Да не подценяват работните връзки, които са създали. Хора, които познават покрай работата, може доста да им помогнат.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


4
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
1
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Много ми хареса, аз съм зодия близнаци :)